Herrgården har sedan år hundranden gästats av folk från när och fjärran, i större eller mindre sällskap som avnjutit festmåltider eller kanske enklare bespisning. Än idag njuter gästerna, vid olika tillfällen, av gårdens stämningsfulla atmosfär. Därför välkomnar vi även just dig. Här nedan finner ni våra färdiga menyer för olika tillfällen. Välj bland våra olika menyer nedan, se dagar då de serveras!
Söndagar & Måndagar serveras supeér endast mot förfrågan och minsta antal gäster 6 personer.
Välkomna till bords i vår Gustavianska salong!
Glöm inte att uppge ev kostavvikelser
Herrgårdens Supé menyér
som serveras olika dagar i veckan se nedan under varje meny.
För frågor kontakta ansvarig Klicka..
Supé nummer 1
Förrätt:
Hällristad hjorttartar med svamp, picklad lök, granskottsolja & tryffelemulsion.
Varmrätt:
Bakad Röding serveras med jordärtskocka, gulbeta och forellrom.
Dessert:
Blond chokladcremeux, honungsflarn, havtornsmarmelad, havtornssorbet & varm chokladsås.
Pris: 575:-/gäst.
Serveras Tisdag & Fredag
Supé nummer 2
Förrätt:
Skaldjurssoppa med pilgrimsmussla, örtfärsk ost och krispiga rotsaker
Varmrätt:
Ryggbiff från naturbeteskött med lökpuré, morot, kantareller, friterad potatis och rödvinssky
Dessert:
Chokladkräm, apelsinsallad, saltrostade mandlar & vit kaffeglass.
Pris: 575:-/gäst.
Serveras Onsdag & Lördag
Supé nummer 3
Förrätt:
Laxsashimi med hasselnötter , kålrabbi, gulbeta, brynt smör och soya.
Varmrätt:
Hjortinnanlår med svampcréme , bönor och rödvinssky, serveras med potatiskrokett.
Dessert:
Äppelterrine serveras med romkräm och muscovadoglass.
Pris: 575:-/gäst.
Serveras Torsdag
Önskar ni äta vegetariskt eller vegansk supé anpassar köksmästaren kvällens meny, men den måste förbeställas.
För bokning klicka Här