Svensexa eller Möhippa på Herrgården

Att arrangera en minnesvärd svensexa är ganska enkelt. Det är bara att ta kontakt med oss på Wedevågs herrgård. Vi har haft många lyckade svensexor där glädjen och barnasinnet var stort.  När det gäller att ha en riktigt rolig Svensexa gillar vi att överraska med roliga aktiviteter som vi inte har i det ordinarie sortimentet. Berätta vilka ni är så återkommer vi, i sådan fall, med förslag med aktiviteter som passar just er. Om ni känner er säkra på er sak kan ni enkelt välja bland våra aktiviteter och själva skräddarsy er egen svensexa.


 

 

Att tänka på vid möhippan och svensexan

Börja med att ha ett planeringsmöte där ni går igenom så mycket som möjligt. Stressa inte med tidsplaneringen, planerar man att vara hos oss så kan man ofta göra flera aktiviteter på en och samma plats, vilket tar bort mycket av det onödiga resandet. Många av våra aktiviteter kan kombineras med en paus, vi bistår er med grillar på vår altan och skulle vädret vara av sämre karaktär sitter ni säkert under tak! Viktigt är att ta det lugnt med alkoholen, för er huvudperson och resten av sällskapet. Dagen är lång och ska vara ett minne för livet. OBS! Innan avklarad motoraktivitet har vi nolltolerans.

Efter att dagen med roliga aktiviteter hos oss är avklarad kan det börja bli dags att göra sig ordning inför kvällen. Här kan ni basta, bada och snygga till er inför kvällens festligheter. Är det sommar så har vi en fin badsjö i närheten. Som sagt, se oss som en helhetslösning! Har ni speciella önskemål, tveka inte en sekund inför att höra av er!

 


Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

Klicka här för att skriva i gästboken

 

 

 

svenfrdeitrues