Välkommen att bo på vår herrgård i våra rum med  ypperlig hotellrumsstandard. Som gäst hos oss ser vi till att Din vistelse blir unik för just Dig. Med ett personligt och familjärt bemötande kommer Du att känna dig bekväm. Du övernattar i ett rum med fantastisk inredning, Du har tillgång till alla våra salonger i en härlig miljö som är både ljus och varm. Våra rum erbjuder dig ett mycket bekvämt alternativ för er logi.

Lilla sviten ligger en trappa upp med wc och dusch en liten salong med soffgrupp och bord, kakelugn, tv/dvd, vattenkokare, espresso bryggare, te, badrockar och hårtork (plats för barnsäng)

Mellan sviten ligger två trappor upp med hall, wc och badkar samt en liten balkong, kakelugn,  arbetsbord och soffgrupp, tv/dvd, vattenkokare, espresso bryggare, te, badrockar och hårtork (plats för 2 extra sängar)

Lyxsviten ligger en trappa upp med ett stort rymligt badrum med både dusch och tass badkar. Arbetsbord, soffgrupp, tv/dvd, vattenkokare, espresso bryggare, te, badrockar, och hårtork (plats för extra sängar 3 st)

Lilla sviten

View more

Mellansviten

med eget badrum. Klicka...

View more

Lyx sviten

Med ett härligt badrum med dusch och badkar

View more

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

Klicka här för att skriva i gästboken

 

 

 

svenfrdeitrues